Equilibrium
  • Waterhorse
    #117
    Családok azért vannak benne, mert ez így célszerű. Akármenyire is érzelmek nélkül élnek, szaporodniuk csak kell. A legcélszerűbb megoldás ebben az esetben, ha a gyerekek a szüleikkel maradnak nagykorukig, mert így szereznek tapasztalatokat, tanulnak és felkészülnek az életre. A szüleik erre a legmegfelelőbben, mert azért csak biológiai kapcsolatban állnak egymással. Ha belegondolsz, annak annyiból is hátránya van, ha a családok nem együtt élnek, hogy túlságosan nagy lenne a helyigény. Ha csak a fajfenntartás miatt szaporodnak akkor is családonként legalább 3 gyereket nemzenek. Ha az egész család külön él, akkor az már 5 ember, 5 lakás, 5 ház. Nem tudnák fenntartani így a társadalmat. Ennyi ember, és mind egyenként él külön lakásban. És azért egy 15-16 év alatti kiskölyök csak ne rohangáljon felügyelet nélkül. Föleg abban a társadalomban ahol nagyon kell ügyelni, nehogy vki leálljon a droggal és elkezdjen érezni.

    Hogy ezeket a dolgokat szem előtt tartság, sztem nem kellenek érzelmek. Ha feltétlenül kötekedni akarunk, akkor ott van a feka csávó:

    SPOILER
    A fickó dicsőséget érzett amikor elkapta főhősünket, és csalódottságot amikor kibabrált vele. Hát nekem csak ez volt furcsa.
    SPOILER VÉGE