• dez
    Hányszor mondjam, hogy nem a 7 számjegyű high-end cuccokról van szó (amik között van nagyon jó is és árához képest rossz is).

Én is a saját kezemmel raktam össze a hangfalaimat, erősítőmet, + 1-2 apróságot, bőven 200e alatt. De szégyen, mennyivel jobban szól, mint egy bolti 200e-es cucc. A CD lejátszómat (egy jobb Denon) meg használtan vettem 30e-ért. (Elég jó, de lehetne jobb: ráférne egy kis "matatás", ha lesz rá időm, kicserélek pár alkatrészt benne.)

Nem a high-end az átverés, hanem az, hogy 200e-ért mit adnak az ismert gyártók! Elképesztő, hogy hogyan állnak hozzá. Persze megtehetik, mert sokan észre sem veszik (nem hallották még, hogyan is szólhatna valami), és még őket véditek?

Attól fikarcnyit sem lesz jobb a hang, hogy DVD-audióról szól, ha nem elég jó hozzá a rendszer. Ugyanakkor egy elég jó rendszeren a CD majdnem úgy tud szólni, mint a bakelit!

Mellesleg a bakelithez főleg nem 20e-es lejátszó kell, hogy értelme legyen. Na erre már nem volt pénzem... És lemezeket sem könnyű szerezni.