szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő



  • Grenzjager
    #407
    Kellemetlen élményben volt részük azoknak a dunaszerdahelyi drukkereknek, akik november 10-én elkísérték csapatukat Puhóba(tótul Púchov)- szlovák harmadik liga.

    A meccset egy utolsó percben kapott góllal 2-1-re elvesztette a dunaszerdahelyi DAC, a csallóközi szurkolókban mégsem emiatt maradt tüske.

    A november 10-én játszott mérkőzés alatt ugyanis a púchovi szkinhedek (akik a dunaszerdahelyi drukkerekhez képest többszörös túlerőben voltak) látogatást tettek a vendégszektorban, s magukkal vittek néhány DAC-zászlót, illetve egy Fradi-zászlót is, melyet aztán fejjel lefelé kifüggesztettek a drapériáik között.

    Az incidenst a rendőrök és a helyi szervezők tétlenül nézték, senki sem avatkozott közbe - a púchoviak weboldalán olvasható beszámoló szerint hazai részről 55-en vettek részt az akcióban, míg a vendégszektorban 10-12 csallóközi drukker volt. "A meccs után átkutattuk a környékbeli kocsmákat, abban a reményben, hogy valahol rábukkanunk a magyarokra" - olvasható a púchovi ultrák weboldalán.

    Két évvel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy a Slovan-DAC és a Bacsfa-Slovan szlovák második ligás mérkőzésen is magyarellenes incidensek történtek.
    tót képek
    Visszavágó: 2008. június 7.