szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő



  • Grenzjager
    #405
    A vizsgálatok megállapították, fejmagasságból érkezett figyelmztető lövés.

    Célzott lövést adott le a Lazio-szurkolóra az autópálya-rendőr, állítja egy szemtanú. Az eddigi vizsgálatok megállapították, a drukkert megölő golyó fejmagasságból érkezett. Olaszországban leállították a futballbajnokságokat.
    Súlyosbodhat a vád a Lazio-drukkert lelövő rendőr ellen, miután egy szemtanú állítja, célzott lövés találhatta el az áldozatot. A ballisztikai vizsgálat megállapította, fejmagasságból érkezhetett a golyó.
    "Két kézzel, nyújtott karokkal állt, nem úgy tűnt, mintha a levegőbe lőne" - mondta vallomásában egy római üzletember, aki épp tankolt, amikor az autópályarendőr a sztráda másik oldalán haladó autóban eltalálta Gabriele Sandrit, aki belehalt sérüléseibe. A drukker halálát okozó Luigi Spaccatorella állítja, leadott egy figyelmeztető lövést a levegőbe, majd futás közben, állítólag véletlenül, újra elsült a fegyvere.

    Újabb részletek kerültek napvilágra a vasárnap délelőtt pisztolylövés nyomán életét vesztett Lazio-szurkoló kilétéről. A kenyérre valóját profi lemezlovasként előteremtő Gabriele Sandri mélyebb kapcsolatot ápolt kedvenceivel, mint egy átlagos olasz ultra. A 26 évet élt DJ - sok tízezer társához hasonlóan - igyekezett jelen lenni az idén a BL-ben is érintett Sasok összes találkozóján, a római klub egyik futballistájával azonban kölcsönös ismertséget is ápolt. Sandri tavaly májusban együtt ünnepelt a nagykorúvá vált fiatal jobbhátvéddel.
    - Nem jutok szóhoz - mondta De Silvestri. - Örökké a szívemben őrzöm őt. Sandri volt a DJ a 18. születésnapi partimon, és barátok lettünk... Egy Cagliari elleni mérkőzés után nekiajándékoztam a mezemet.
    A tragikusan elhunyt szurkoló egyik utolsó üzenetváltása is a játékossal zajlott: az Inter elleni (az eset miatt elhalasztott) mérkőzés napján, néhány órával a reggel 9-kor bekövetkezett halála előtt SMS-t küldött a futballistának. Az üzenet tartalma a következő volt:

    "Reggel hatig dolgoztam, most pedig végre útnak indulok Milánó felé, hogy lássalak titeket."