szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő



  • Grenzjager
    #165
    A drukkereken állnak bosszút a talpnyalók

    A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a PMFC-Pécs Plaza stadionjában az E szektort, a Budapest Honvéd által használt csepeli létesítményben a "B közepet", a debreceni Oláh Gábor utcai Stadionban pedig az ultrák által "uralt" kapu mögötti szektort zárta be a szurkolók -véleménye szerint diszkriminatív- megnyilvánulásai miatt. Ez már nagyon hasonlít egy korábbi korszakra.

    A Magyar Labdarúgó Sövetség fegyelmi bizottsága a PMFC-Pécs Plaza stadionjában az E szektort, a Budapest Honvéd által használt csepeli létesítményben a "B közepet", a debreceni Oláh Gábor utcai Stadionban pedig az ultrák által "uralt" kapu mögötti szektort zárta be a szurkolók diszkriminatív megnyilvánulásai miatt.

    Az augusztus 26-i Pécs-MTK találkozón a hazai szurkolók egy csoportja egy "Felvidék kitartás!!!" feliratú drapériát feszített ki, ráadásul a drukkerek néhány perc múlva szlovák-ellenes rigmusokat kezdtek skandálni, amiért Bognár játékvezető félbe is szakította az összecsapást.

    A Budapest Honvéd-Újpest mérkőzésen a hazai drukkerek diszkrimináló szlogent hordozó transzparenseket helyeztek el, a Debrecen-Vasas bajnokin pedig a szintén szlovák-ellenes drapériák mellett a nézők bekiabálásokkal is zavarták a rendet.

    MTI

    Kleinteleki tovább halad az úton....