szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő

• Grenzjager
    "Nagysallóról Nyitrára

Mivel aznap egy kispályás focitornán kellett részt vennünk, ezért sokáig kérdéses volt, hogy ott lehetünk-e Nyitrán. Szerencsére nagyon sokan összegyűltünk a tornára a csapatból, ezért Koszival úgy döntöttünk, hogy az utolsó mérkőzés előtt lelépünk és meglátogatjuk Nyitrát és megnézzük az új argentin reménységeket . Én személy szerint nagyon jól ismerem a várost, mivel 5 éven keresztül ott töltöttem egyetemi éveimet, ami alatt igyekeztünk (több magyar nemzettársammal egyetemben) minél több borsot törni az őslakosok orra alá Kb. fél órával a meccs előtt értünk oda és mivel én voltam a sofőr nem kocsmázással múlattuk az időt, hanem bementünk a pályához, mivel láttuk, hogy Felvidéki Harcosok már megérkeztek. Ekkortájt még csak a dunaszerdehelyiek és egy-lét környékbeli alkották a szurkolótáborunkat, de folyamatosan szaporodtak a magyarországi rendszámú autók is. Eközben az FH tagjai már elég jó hangulatban voltak és már csak arra vártunk, hogy az anyaországi kontingens is csatlakozzon. A meccs pontosan kezdődött és lehettünk már úgy 150-en, a hazai oldalon ekkor még csak pár fotelszurkóló álldogált. A 15. perc-re megérkezett a budapesti konvoj is, kb. 60-70 emberrel, amire már a hazai rendezők is figyelmesek lettek és segítségül hívtak pár droidot. Nagy csalódottságunkra egy szál nyitrai “hoolt” sem láttunk, de a félidő közepére egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy páran közülünk megindulnak az edzőpálya felé. Ekkor pillantottam meg egy 20-30 főből álló csoportot a távolban, akik amint észrevették, hogy a mieink futni kezdenek feléjük felhúzták a nyúlcipőt és mintha az életük függött volna tőle (bár lehet, hogy az ) rohantak, ki merre lát. Ekkora a droidok már lezárták az összekötő utat, így a mieink csalódottan bandukoltak visszafelé. Később az egyik csoportnak még sikerült a hokicsapat utráitól elhozni egy drapit , de azt a rendezőknek sikerült visszakönyörögniük.Ebből is kiderül, hogy a tótokat nem kell komolyan venni, szájkaratéban kurva nagyok, de ha a tettek mezejére kell lépni, akkor gyáva nyulakká válnak. De a lényeg, hogy bevettük Nyitrát és megmutattuk, hogy mi mindenhol otthon vagyunk. Lesz még Nyitra Magyarországé! Szar szlovákia!

Nagysallói fradisták"