• NEXUS6
  #13
  Kedves pro-k, Zedas Macc!

  Mint azt máshol már mondtam, mélységesen utálom azt amikor valaki autós példát hoz az IT-vel kapcsolatban, de közben magam is kezdek egyre jobban belejönni, tehát:

  Szal mit szólnátok ahhoz, ha mondjuk a GM akinek különböző néven jelennek meg autói teljesen ugyan olyan paraméterekkel szerte e világon (opel, Vuxhall stb) eccer csak kitakálná, hogy mától pedig minden egyes autójához, ad egy robogót is tök ingyér? Csak úgy a marketingosság kedvéért!

  Elöször a robogógyártók persze háborognának, hogy ez meg hogyan lehetséges, meg minden. De aztán mivel a GM erősebb mint bármelyik robogógyártó, sőt talán mint a robogógyártók együttvéve, szóval ez okból a rengeteg bírósági per meg ügy meg skandallum ellenére semmi sem változna és egy idő után szépen az összes robogógyártó szép csönben tönkremenne?

  A bíró meg közben néha kijelentené, hogy mivel nem bírja ésszel fölfogni a dolgokat ezért egy kicsit még méláz az ügyön monnyuk 2-3 évig?

  Asszem nem szükséges, hogy válaszoljatok;)))


  Én azt mondom tehát: elő a dikiccsel és metéljük le neki! No nem a testrészeit, hanem csak azokat az üzletágait amik nem az oprendszer készítéssel föggnek össze: offic, multimédia, net, konzolok. Robbancsuk csak széjjel az egészet, csináljunk egy jó kis versenyt.

  Volt már ilyen (AT&T) oszt mégse dűlt össze a világ!!!!