Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Ahogy láttam, az összes pénzedet beteszed a partyba. És úgy általában a többiek is. Én is játszottam így, de nagyon frusztrált úgy általában. Szórakozásnak nagyon jó volt, tele voltam adrenalinnal. Viszont görcsösen játszottam, mindig ott járt a fejemben hogy minden elúszhat (el is úszott). Van akinek a játékára pozitívan hat ez a fajta nyomás, én nem ilyen vagyok. Ám könnyen lehet hogy te igen.
A kezdőkezekkel kapcsolatban: Nem mindenkinek fekszik ugyanaz a stílus. Ha szereted a laza játékot, nem gond, sőt! Csak tudni kell mellé dobni is a lapot. Ez az ami a legnehezebb része a játéknak. A jó dobás. Ebben még én sem virítok valami fényesen.
Alapból nagyon lazán kezdtem játszani, ez a mai napig jellemző rám. Egy ideje már szabályosan leszoktattam magam a lazaságról, tanulom a dobást is. Hajlamos vagyok saját szabályok szerint játszani, ami nem is baj, ha egy jól bevált és gyakorolt és kipróbált sémától térünk el. Viszont nem volt semmilyen alapstratégiám. Meg is látszott.
Most Alapstratégia szerint játszok, ha úgy érzem majd hogy tökéletesen tudom alkalmazni, akkor szép lassan kialakítom a saját stílusomat.
Eddig a stratégia jobban bevált mint a saját ösztönös játékom, valami van benne.
De ez csak rám igaz, ezek az én hibáim.
Őszintén kívánom hogy bejöjjenek a számításaid, és persze a sok zseton is! :)