Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
A leírásodból kikövetkeztettem, hogy te voltál az osztó gombon ülő emberke.
D: call BB (J8) <- a belimpelés az nem rossz ezzel a lappal
SB: call BB (pár kézbe) <- rossz játék
BB: check (pár kézbe) <- nagyon rossz játék
Mind az SB-nek és a BBnek is hívnia kellett volna, ha párja van kézben (persze alacsony párokkal nem feltétlenül) és ha normálisat hívnak akkor te nem tudod tartani.
Ha jó játékosoknak számítanának, akkor aztmondom, hogy oké alacsony párjuk van.
flop: 888, itt alacsony párral is meglehet adni egy aránylag nagy hívást, de szemet kellene ütnie nekik hogy mind a 3man megadtátok.
turn: x, gondolom itt is volt hívás, amivel már nem lehet kis kézbepárral nagyot megadni. 1on1be meglehetne, de itt 3man vagytok most partiba. De mindenki bentmaradt a játékban (te ugye pedig helyesen sunnyogsz a 8as pókerrel).
river: x, itt már a legelvetemültebb játékos se adhatja meg alacsony párral a nagy hívást 2 ellenféllel szemben. De ők megadták.
Mivel 3man maradtatok a végén, és senki sem gondolt arra, hogy a másiknál 8as lehet (1 a 23hoz volt erre az esély), ezért a pár volt a sanszos mindenkinél. Valakinek kézben, valakinek a turn, river talált be. (jó lenne tudni a turn és rivert + a vakokat + a hívásokat + a chipmennyiséget)
SB-nél én egy 7es párra tippelek kézben, míg a BB-nél egy 5ösre.
8asnál nagyobb párra aki nem hív flopp előtt úgy hogy kettő ellenfele van (sőt ha egy ellenfele van akkor is) az fish. Sokkal nehezebb úgy megjátszani a párunkat, miután lejött a flop és abban ott 2 over card.
A másik hogy az SB és a BB is rossz játékos és 10+os párjuk van.
Itt kötelező lett volna a hívás flopp előtt.
D: belimpel
SB: hív 4 BB-ig
BB: visszahív all int / 12 BBig
D: fold
SB: call/flod
A harmadik hogy SBnek nagy párja van, míg BBnek alacsony.
D: limp
SB: megad -> rossz játék
BB: check -> örül hogy nem kellett a gyenge párjára több pénzt pazarolni, így megnézheti hogy mivé alaakul tovább az alacsony párja.
(ez is jó játék sztem, bár aki agresszív (és én az vagyok) tuti hívok 4BBig)
Mivel a BB a floppon három 8ast látott meg, ezért úgy gondolta, hogy a kis párjai még jók is lehetnek, ezért harcba szállt. Az SB pedig mivel nagy párja volt ezért hívott, mert nyeregben érezte magát.
A turnon/riveren már nem volt jó a megadás a BB részéről, mert feljött 2 kártya (nemtudom h nagyobb lapok e mint az ő párja, de az 1iket sanszosnak tartom), de sejthette, hogy a 2 ellenfele közül az 1iknél tuti van valami, és sanszosan nagyobb mint az ő alacsony párja. Tehát itt BB hibázott, SB pedig belefutott a pókerbe, bár ez az ő párjától is függ. River után checkeltem volna, és megnéztem volna h a BB és D mit csinál. Ha az 1ik hív és a másik dob akkor adható, ha mind2 játékban marad akkor én eldobtam volna, ha BB is check, D hív én all in mentem volna. Igaz, hogy kiestem volna, de sztem ebben a helyzetben (ha tényleg magas párja volt) ez lett volna a jó játék.
A lényeg hogy te jól játszottad meg, de ha hívnak flopp előtt (amit kellett volna) akkor nincs miről beszélni :). Ha két tapasztaltabb/jobb játékossal játszol akkor ebben a körben semmit nem nyersz :). (főleg nem értem hogy flop előtt nem hívott senki, hisz csak 3man voltatok...nahmindegy)