Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
elég vicces volt eddig a mai napi cashgame-em.
beszálltam egy 0,10-0,20$ asztalra 20$-al. 35$nál jött egy "érdekes" kör.
nagyvakon ülök Q,10 treff, srác buttonról 1,1$ig emel, megadom, csak ketten vagyunk benn. Q,10,x flop jön, két kőrrel.
checkelek, srác támad pottal. visszakap egy minraise-t, allint mond. úgy voltam vele hogy vagy monsterhúzója van (kőr JK), vagy fölépárja (KK,AA).
meg kellett adnom bízva abban hogy húzó esetén nem jön neki a lap. végülis AA volt nála és kitartottam így +20$, srácnál beülőnyi volt.
kb 10 perccel később megint vakon ülök 3,Q egyszínűvel. egy minraise van flop előtt, 0,40-ig ha jól emléxem kisvak voltam tehát 0,30at kell megadni, megadom. 3an voltunk játékban.
3,Q,8 szivárvány flop jön. checkelek, következő srác is, a preflop agresszor behív 1,2$-t. visszakap tőlem 3,5$-ig. következő srác dob. agresszor gondolkodik, megad. negyedik utcán jön egy jelentéktelen 7es. én beszélek először és picivel pot alatt nyitok, 9$-al. srác a maradjék 27$-jával allint vág vissza hosszabb gondolkodás után.
első gondolat: QA. esetleg megint egy KK vagy AA. idáig szűkítettem a rangét. nemgondolom hogy egy ilyen veszélytelen texturájú asztalon egy monsterrel (drill) allin menne most, amikor nincs igazi sor és színveszély. Ez az allin inkább azt jutatta eszembe a srácról hogy menekülni akar ebből a partyból. Mindenáron el akarja dobatni velem a lapját, a saját keze erősségében pedig nagyon bizonytalan, így kész helyzet elé állít és áthárítja rám a tett felelősségét, mert őneki fogalma sincs arról hogy most mit csináljon a kezével. Ismétlem nagyon sokat gondolkodott az allin előtt, és az eddigi játéka alapján (feszes és jó indulókezekkel játszott csak) kizárhattam azt hogy Q7,Q8-al van esetleg partiban. Azt is hogy esetleg 6-9,9-10 sorhúzóval menne allin. Tehát valamije van, már most. QA lesz! Call.
QK-t mutatott fel, a riverre pedig nem javult úgyhogy fél óra alatt gyorsan 20$-ból felmentem 90$-ig.
Jók ma a megérzéseim folytatom tovább :) Vélemény? Ki mit csinált volna?