• R1per2
    Mai 5-10Ft-os baráti pókerpartyn iszonyat nagy leosztást játszottam. 5-en kezdtük, majd pár órával később 3-ra redukálódott a mezőny.
    JJ párral a kezemben rossz pozícióban meg akartam kérni az árát a flop nézésnek. Azért ilyen kimagaslóan magas volt a hívás, mert várhatóan így is könnyen számítottam egy emberre, aki megadja (laza a játék). Meg is történt, jobb pozícióban megadja egy olyan játékos, aki közepes párral a kezében számtalanszor viszahívott, vagy akár allin ment olyan flopnál is, ami nem találta el (tehát nem lett setje, és magasabb lap is került az asztalra).
    Tehát megadja az emelésem.
    Flop: 73A
    Első beszélőként ász párt mondok be, és védem egy potnyi emeléssel, azaz 200-al. Az ellenfelem allint mond még 1200Ft-al. Kérdés, megadjam e?
    Az eddigi játékaink között most történt a leghosszabb gondolkodás, kb. 10 perc, amíg probáltam dumával és következtetéssel kitalálni, nála van e az a bizonyos ász. Megmutattam a lapom azoknak a játékosoknak is, akik már nem játszottak (nem csak bedobták a lapjaikat, hanem kiszálltak már korábban, stb.) mindegyik sziszegett, hogy min gondolkodom, megadná.
    Végül úgy döntöttem eldobom.
    Dobás után ellenfelem azt mondja Á magasra tesz, és örült volna egy felezésnek is.

AK-ja volt :)