Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #25200 Nah elolvastam...
Csacsinak megint totálisan igaza van. Sokmindent köszönhetek itt a topicban mindenkinek, de neki köszönhetem azt, hogy véresen komolyan kezdtem venni ezt a "szakmát" mert VAN eredménye...
Csak tudás kell hozzá...
Ntex... szarul játszol, ezen nincs mit vitatni. Én is...
Múlt héten volt egy akkora upswingem, hogy kiszakadt a monitorom teteje a grafikontól... mára azt el is vesztettem mind. Hogy miért? Mert hülyeségeket csinálok/tilten nem hagyom abba (csak az elmúlt egy hétben:S)/ szarul használom a suliban tanultakat... (MÉG... mert hát gyakorolni kell... iszonyat nehéz most az anyag... rohadtul ki is fáraszt szellemileg... még jó, hogy nincs más dolgom:DD)
Érdekes... én sem vagyok MÉG annyira nyerő játékos, mint egy normális regulár... de mégsem panaszkodok ennyit, mint te... TANULOK... tanulás és szorgalom nélkül nincs eredmény. Lenyelem a bad beateket... de a legtöbb esetben nem a bad beatek/coolerek miatt vesztek pénzt, hanem a SAJÁT HÜLYESÉGEMBŐL
Csinálom a pokerstrategy suliját... és eddig 6 hét alatt akkora tudást adott át nekem, amit magamtól fél év alatt nem szedtem össze... én is fél éve játszom rendszeresen, mint te... de ilyenkor még ne is várjon már az ember akkora eredményeket.
A sulis anyagot helyesen még nem tudom alkalmazni... mert nincs akkora tapasztalatom... minden jön majd idővel... én türelemmel várok... és tudom, hogy megéri...
Remélem Csacsi bólogatsz amikor egy ilyen felfogást látsz:)