Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #25190 Persze SnG-kben nem érdeke de gondolom ott is ugyanaz az RNG dolgozik ami a Cash Game alatt :). Ezek csak elméletek: A személyre szabás részére meg annyit tudok mondani hogy nyilván mivel a termek tárolnak minden egyes leosztást minden asztalnál, simán lehet egy olyan az RNG részében hogy a statisztikák alapján arányosan csinálja ezt a program : Jön egy upswing (én is voltam így nem egyszer, linkelgettem is széles vigyorral a replayeket hogy miket húztam be) aztán utána biztos hogy akkora lejtő jön (nálam mindig) hogy el is viszi a pénzt amit nyert az ember (itt jönnek a beat replayek amiket szintén linkelgettem) (És ha megfigyelitek minden időszakos volt). Nálam ez csak 50-100 dollár között ingadozik. Aki nagyobb téten nyomja csak a 0-kat kell hozzáírni, a lényeg ugyanaz. 500-1000 dollár közötti ingázás. 5000-10000 dollár közötti ingázás. 50000-100000 dollár közötti ingázás.
Nemrég mutattam egy képet hogy elértem a 100 dollárt. Most megint 60 dolláron állok.
Csak kérdezem hogy van itt valaki aki ehhez hasonló bankroll ingadozást vett rajtam kívül? észre?
Am este tényleg nagyon felhúztam magam. Mostmár valamennyire lehiggadtam. De ha már belekezdtem az eszmefuttatásba kíváncsi lennék hogy ezeknek az összeesküvés elméleteknek
lehet-e valóságalapja.
És am Csacsi nem kérdőjelezem meg a tudásod és a hozzáértésed, ne érts félre. Meghajolok előtted mester komolyan.
És jó hogy van valaki akinek sikerül jövedelemforrássá avanzsálnia a pókert. Az a baj ezt a szintet én szerintem már sosem tudnám elérni mert ezek a dolgok állandóan. Mögöttem is van már pár 1-2x 100000 leosztás elhihetitek. Nem ma kezdtem én sem, igaz hogy aktívan kb fél éve nyomom de előtte is játszogattam bankroll nélkül Pokerstars-os 9000 fős freerollokon amiből egyszer 55. lettem. Az volt a legjobb eredményem freerollon.
Viszont ez hogy itt van az 50$-om és felduplázni sem bírom ez azért már eléggé kiakaszt.
Na jó bekussoltam innentől. Majd lehiggadok és talán elkezdek megint normális hozzáállással, tiszta fejjel játszani. Egy utolsó próbát teszek még. Addig meg szerintem PokerStrategy-t bújom.