Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ma megint freerolloztam, sportingbet 2000 fős freerollján a múltkori 87. helyem után (24 cent) ma sikerült felkapaszkodnom a 38. helyig, de sokkal jobb is lehetett volna, szünetben 7. legtöbb csipem volt (és nem csipszem, mint ahogy balázs mondta mindig
), és vagy másfél órán át tartottam is ezt a 7. helyet szépen, aztán buktam egy pár partit, maradt 76 ezrem, vak ekkor 5000/10000 ante 1000, én voltam a nagy vak, K6o, egy adta, meg a kisvak kiegészítette, úgy döntöttem nyomok egy allint, mert már vagy fél órája nem jött tisztességes lap, mellettem levő adta, kisvak fold, mutatja 32s. na mondom miafasz, ty, ha nem szivat meg akkor 150k, azzal már ellébecoltam volna a final tableig, hát nézzük mi lesz:
esélyem preflop 68-31 ide, flop 74Q, eddig jó esélyeim javulnak 77-23 ide, turn 8, gyerünk, egyetlen lapot kell túlélnem, 86-14 ide, ERRE RIVERRE FELJÖN AZ A KURVA KETTES :moar:
kiestem, $1.80 nyeremény 2 és fél óra játékkal, pedig ha ez az allin megvan, akkor betolom magam döntő asztalra akár sitouttal is, ott meg má egy 5. hely is egész jól fizetett, első hely meg 117 dodo
a legjobb negyvenbe egyébként legalább 15 magyar volt, pókernagyhatalom vagyunk fiuk :{
(százalékokat nem fejből nyomtam, annyira pro nem vagyok, csak a szemléltetés kedvéér elővettem a kalkulátort)