gabesz012#9426
Valahogy sejtettem, hogy zendülés lesz belőle, ha leírom a "hülye" szót, meg eleve azért írtam idézőjelben, mert nem a szó szoros értelmében akartam használni. Én tiszteletben tartom mások véleményét és így van rendjén, hogy mindenkinek más tetszik. Azért halkan jegyzem meg, hogy mindenki úgy értelmezte a hozzászólást, ahogy éppen akarta (Mayday értelmezte jól); ((hogy is van a mondás? Mindenki magából indul ki...)) Az olyan embereknek címeztem, akik úgy fikázzák, hogy idáig 1-2 részből láttak pár percet (így persze, hogy zavaros és összefüggéstelen baromság a sok flashback-el) és persze az sem az első kettő rész volt, illetve azoknak, akiket "idegesít", de mégis nézik, aztán kritizálnak. Ez a sorozat mindig is ilyen volt, szóval azt sem lehet mondani, hogy ellaposodott (én legalábbis nem vettem észre zuhanórepülést). Én úgy vagyok vele, hogy csak arról a filmről alkotok véleményt, ami tetszik, mivel csak egy laikus vagyok, és lehet, hogy éppen nem vettem észre a filmben rejlő művésziességet.