enuska#8764
Bocsánat, hogy bár nem vagyok rendszeres írója a topicnak, mégis jövök, és véleményt nyilvánítok.
Régóta napi szinten olvasom az irományaitokat, és nagyon sok érdekes gondolotot és meglátást találtam bennük, ezért visszamenőleg hála mindenkinek. Mivel csak AXN-ünk van, nem láttam még az új részeket, de jövök, és minden hozzászólást elolvasok. Nem zavar, hogy kiderülnek dolgok, hisz éppen ezért jövök. Viszont tökéletesen megértem azokat, akik azzal érvelnek, hogy nem szeretnék, ha előre lelepleződnének a dolgok, így talán találhatnánk valami olyan kompromisszumot a topicban, hogy az aktuális részig nem, de a távolabbi dolgokat illetően spoilerezünk. Hülyeség? Én személy szerint tuti el fogok így is mindent olvasni :-), viszont innentől saját választás lenne, hogy ezt ki teszi meg, és ki nem.
Szerintetek? Egy középutas megoldás lenne...
A másik meg az, hogy olyan kár ezt az egyébként klassz topicot egymás anyázásával meg francba küldésével tarkítani! Tényleg minden megnyilvánulás az íróról szól, az ő gondolatairól, amit szerintem egyszerűen nem kell minősíteni, és kész (mármint arra gondolok, hogy ki mit vesz vagy nem vesz észre, meg ilyenek...). Egyszerűen beszélgessünk jót, okoskodjunk a sorozaton, talán tényleg ez az értelme a fórumozásnak. És igenis, én is hiszek az íratlan szabályokban, mert valahol tényleg ezek adják meg a normát ugyanúgy az internetezéshez, mint a valós viselkedéshez is. Szóval ez is minősít (és itt nem szeretnék senkit sem megbántani).