Ez is nagyon jó rész volt. Szegény Sawyer-re mostanában rájár a rúd. Előző részben is kapott az arcára egy kicsit, na de ebben...
Nagyon jó irányba ment el a Lost 3. évadja. Nem tudom, hogy mi az ami megfog benne, de csak így tovább. Egészen más hangulata van, mint az előző 2 évadnak (részban azért mert külön vannak a szereplők). Eddig még nem is nagyon terelték rá a szót az eddigi nagy rejtéjekre, és újabbakat se nagyon kaptunk, ennek ellenére nagyon tetszik. Most pl. engem az is teljesen hidegen hagyott, hogy két sziget van. Azért az első évadban durvább meglepetések is voltak.
Az elsőben a misztikusság tetszett, jött a töménytelen mennyiségű kérdés. És nem érdekelt, hogy sokra nem is kaptunk választ. Így még érdekesebb volt.
A 2. évad igazából kicsit gyengébb volt (és nem azért, mert azt hetente néztem, az elsőt meg "egyben". Mert most a 3.-at is hetente nézem és mégis nagyon bejön). Lehet, hogy azért, mert itt már kevesebb volt a kérdés, és több a válasz.
Mindegy. A lényeg, hogy újra beindult a Lost, így van esély több évadra is. Csak az a 3 hónapos szünet ne lenne...