128px-Dharma-logo.svg.png
  • PiszkosFred
    Akkor ahogy én látom ezt a részt.

Jacket az előző részben Ben megpróbálta együttműködésre bírni. Nem hiszem hogy sikere lesz, de majd kiderül. Sawyer még ennyire sem, erre volt már példa, szóval ő sem az a fajta. Kate-t passzolom. De a lényeg az egészben az, hogy a mostani részben (és a korábbiban is - lásd vese móka az apjával) is kiderült, hogy Locke-t könnyű befojásolni. Ahogy a zsaru is mondta, könnyen a bizalmába lehet férkőzni. Tudom, hülyén hangzik ez, de ha Locke lát értelmet a dolgokban, vagy esetleg úgy látja, hogy valakinek segítségre van szüksége, akkor talán rávehető arra, hogy másként cselekedjen mint a többiek. Szóval ha esetleg odaér majd az Others faluba/bázisra, akkor ne lepődjön meg a kedves néző, ha Locke a rambó fogások helyett másként cselekszik, és esetleg Ben/Henry zöldágra tud vergődni vele. Amúgy is különös "kapcsolat" az övéké. De mindezt most elő kellett hozni Locke kapcsán, ezt pedig legjobban egy ilyen Locke központú résszel lehetett felvezetni (megemlíti a zsarugyerek az apját, eszébe jut minden nézőnek a sztori... Boone előveszi a tolószéket, eszünkbejut hogy a szigeten tudott újra talpra állni, stbstb... apró kis utalások Locke dolgaira, egy részben szinte minden) Szóval kellett ez a rész, amolyan emlékeztetőnek. Lehet nem volt túl eseménydús, de jó volt.

De a poén felett úgylátszik elsiklott sok ember. Mégpedig Desmond és Hurley csevegéséről van szó, a vadonban, amikor Locke is szóba kerül... Megint egy új, valami furcsa dolog a történetben, amelyre választ kitudja mikor kapunk.

És a jelenlegi gárdából senki sem maradt (Eko ugye ki van ütve pár napra tuti, de akár hetekre is), csak Locke, ezért valószínű hogy egyedül fog elindulni. És ha igazam lenne az előzőekkel kapcsolatban, és Locket sikerül ott tartani szép szóval és meggyőzéssel az Othersnek, akkor jön majd be a képbe Alex/Danielle, a felépült Eko, és esetleg a hirtelen visszatérő Miki/Walt "hármasból" valaki(k), mint fény az alagút végén.

De mindez csak spekuláció, nézzétek el nekem ha hülyeségnek tűnik. Jövő héten többet tudunk talán, akkor lehet borul minden, és új elméletet kell kitalálni. ;]