• strogg
    #15
    Sajnos úgy látom, mintha QNX nem akarna lépni. Szinte semmit nem fejlődik a QNX, zárt, ami tovább nehezíti a fejlődését, és programot is alig találsz rá a neten. Nekem nagyon tetszik a QNX, csak sajnos használni már nem tudtam.:(
    Amit viszont említesz a BeOS az piacialg egyenlőre halott. A Be. Inc tönkrement (az m$ miatt, így 11 milliós kártérítést meg is ítélt nekik a bíróság.) A kártérítáés összegét viszont a Palm Inc vette fel ,mert ő a Be Inc jogutódja, mivel ő vásárolta fel. Tehát a BeOS jelenleg halott. VISZONT. készül egy fejlesztett BeOS rendszer, a Zeta. (www.yellowtab.com) Ez cégesen "fizetősen" árulja majd a Zetá-t (nekem örökre BeOS marad :) És nagyon siratom a BeOS-t. Évekig használtam, és a mai napig imádom. Csak sajnos nem tudom használni, mert a PEndrive kezelése csapnivaló, digitális gépem nem működik vele. De szerintem a mai napig élmény használni. Imádom!!! :)
    Olyannyira szerettem, hogy amiatt kezdtem webbel is foglalkozni, és honlapot csináltam nekije. :) (beos.webbiz.hu volt a dolog).
    A BeOS feeling nagyon ottvan. Aki ezt megérezte sosem szabadul már tőle :)))
    Szinte könnycsepp van a szememben, ha csak a BeOS-ra gondolok.