Kísértés - A szenvedély szigete
  • winnie
    #97
    A kereskedelmi TV-k mindent megtesznek a nezettseg novelese erdekeben.Lasd "valosagshow"-k, Survivor, ez az uj marhasag a "kisertes", vagy Balazs , Monika es tarsaik.

    nem akarnak (nem is tudnának) nézettséget növelni, max szinten tartani. azok a műsorok, amiket említesz feleakkora nézettségűek, mint az rtl 2-2,2M-ós nézettségű legyen ön is milliomosa.

    A lenyeg,hogy bemutassak mennyire le tudnak alacsonyitani embereket penzert.

    ezt amúgy sosem értettem, nyilván nem védem a kertévéket, de komoly, hogy ezek pisztolyt tartanak az emberek fejéhez? azt hittem valaki önként jelentkezik egy beszélgetésre vagy egy olyan játékra, mint a kísértés vagy survivor.

    Monika es Balazs "show" szerintetek igazi? Ugyan, ugyan.... Fizetett statisztak mind... Hogy mindezeket honnan tudom?

    nem mind. a téma kitalálásakor mindig van egy ember legalább, aki miatt eszébe jut a téma a szerk. asszisztensnek. ha nem találnak elegendő alanyt, akkor jönnek a statiszták, de.
    bármennyire is ízléstelennek tűnik:
    1. ezt nyilván nem titkolja nagyon senki
    2. ez nem magyar jelenség - minden talkshow-ban külföldön elfogadott dolog. az egész jerry springer show-ja alapján indult, ami csak színpadi színészek szerepeltek mindig és mégis, ennek ellenére 7 éven keresztül imádták a show-t az emberek.

    ami sokkal durvább, az az, amikor a nem-statisztákat mondva csinált indokkal csalják be a stúdióba (hogy beszél arról, hogy milyen szép háza van), aláíratják vele a szerződést, miszerint 3M-ós kötbért fizet, ha kijön a stúdióból idő előtt, és utána kiderül, hogy azzal az illetővel akarják szembesíteni, aki 20 évvel ezelőtt megerőszakolta, mondjuk.

    ahol egy ozdi paraszt Majka a "SZTAR"( azert felreertes ne essek, semmi bajom sem ozddal, sem az ozdiakkal)

    szerintem ez viszont kardinális probléma. miért nem lehet olyan valaki sztár, aki tényleg letett valamit az asztalra. ha jól emlékszem ő egy lemezt adott ki, mely ellentétben a többi valóságshow-s próbálkozástól, bizony igen sikeres lett (platinalemez a mahasz szerint).

    kérdem én? ha valaki a semmiből, ózdról elér valamit valamilyen teljesítménnyel, akkor az miért szúrja magyarországon sok ember szemét?