Kísértés - A szenvedély szigete
-
Revengangel #68 Levente (24) és Melinda (24)
Melindáék három és fél éve vannak együtt. Melinda 19 évesen már túl volt egy házasságon, amiből született egy kisgyerek.
Levente sosem volt az a kimondottan csajozós típus.
Egy szórakozóhelyen találkoztak először, majd egy hónap barátkozás után jöttek össze.
Közösen nevelik Melinda gyermekét.
Mindketten önfejűek, erős egyéniségek, hirtelenek.
Gyűlölet és imádat, ragaszkodás és féltékenység örök ellentmondása ez, fűszerezve fülledt erotikával. Levente két év együttélés után nagyot csalódott Melindában, elvesztette bizalmát a lány iránt.
Némi szünet után azonban újra összejöttek, és folytatták a kapcsolatukat.
A játékra elsősorban Levente kérésére jelentkeztek, mivel ő szerette volna próbára tenni kapcsolatukat és megpróbálni újra bízni Melindában a korábbi csalódás után.
Csak halkan jegyzem meg,hogy a műsorban szereplő "igazi" párok majdhogynem mind-mind modell és statiszta ügynökségek emberei..Leventét amúgy jelenleg épp egy óriásplakáton(4 rosszarcú ember félmeztelenül),ill előtte a "sörminátor" c reklámba tisztelhettünk..amúgy még sosem dicsekedett tartós barátnővel,nemhogy Melikével ...én egy kicsit szkeptikus vagyok ( a belső emberek "antititoktartásának" következtében)..szerintem nem kéne ezt annyira enni