avagy hülyének néznek minket?
  • Lteebee
    #623
    Parasztvakítás Sukoró-ügyben

    Folyamatos jogsértések után megpróbálják a törvényesség látszatát kelteni a Sukoró-ügyben.

    A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. új vezérigazgatója, Kamarás Miklós (elődje, Tátrai Miklós részben a Sukoró-ügyben játszott szerepének köszönheti azonnali menesztését) szerint még akár érvényteleníthetik is a kaszinó építésére kiadott engedélyeket.
    Egyetlen nagy beruházás sem bír el sok piszkot - mondta a sukorói beruházás kapcsán a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, hozzáfűzve: biztos benne, hogy a döntéshozók biztosan érvénytelenítik a projekt engedélyeit, ha kiderül, hogy az eddig megkötött, az ingatlacserékről szóló szerződések valóban problémásak. Akkor is - hangsúlyozta Kamarás Miklós -, ha a beruházás nagy hatással lenne a foglalkoztatásra, és folyamatos bevételt jelentene a környezetnek és az államnak.

    A kérdés már csak az, hogy a vizsgálatok kiderítik-e vajon az igazságot, vagy a kaszinóért mindent elkövető nagy nevek és befolyásos befektetők itt is elérik, hogy a javukra döntsenek, ugyanúgy, ahogy elérték a Budaházy György elleni koncepciós eljárás megindítását?

    Megpróbálják a törvényesség látszatát kelteni, csak a gond az, hogy a törvényességről egyre inkább bebizonyosodik, hogy nem egyenlően mér.

    (inforadio nyomán Szent Korona Rádió)