avagy hülyének néznek minket?
  • Vlala #622
    Fantasztikus ajánlat! Csak Önöknek, mert olyan édesek. :)

    Találtam egy oldalt, nem reklámozom, mert szerintem nem kis átvágásról van szó.

    A lényeg, hogy emelt díjas sms-ekért cserébe olyan fantasztikus kihagyhatatlan, Magyarországon egyedülálló, szuper árveréseken tudunk részt venni, hogy csak na.

    Az oldalon emelt díjas sms-ekért tudunk creditet venni, egy credit 200 Ft-ba kerül, és egy licitre érvényes. Ez már magában is bizarr, aki ismeri az árveréseket, tudja, hogy az meber nagyon könnyen belemegy az „ennyit még megengedhetek magamnak” játékba. Tízszer egymásra licitáltok valakivel, az már fejenként kétezer...

    Az árveréseken az üzemeltető által biztosított termékekre lehet licitálni, meglepően, sőt, gyanúsan alacsony árakon. Hacsak nem Szemlédi András ötöslottó-nyertes az üzemeltető, aki a karácsonyt akarja kellemesebbé tenni Magyarországnak, akkor itt valahol kilóg egy-egy lóláb, mert hetente sokmilliós kiadást feltételez ez a „páratlan lehetőség”.

    Arról még nem beszéltünk, hogy ki lehet az, akivel rálicitálunk egymásra. Sajnos semmi nem zárja ki azt, hogy az ismert „Itt a piros, hol a piros” játékhoz hasonlóan az üzemeltető közeli ismerősével, vagy vele magával játszunk.