avagy hülyének néznek minket?
  • Vlala #613
    Csak egy példa volt, erősen leegyszerűsítve. Igaz, hogy a játékos egy emelt díjas sms-sel megnyerheti a mosógépet, ezzel ő, mint személy nyer, hiszen 240+ÁFA (+ nyereményadó)-t fizet egy szép, új mosógépért. Ha megnyeri... Ugye, az ilyenek is beszámolnak azokról a "szerencsésekről", aki nyert, és boldogan mosolyog a fényképen a szomszéd kölcsönkapott családjával, mert az övét nem merték betenni :)

    A tévés "csak egy hívásodba kerül, hány kocka van a képen?" játékban is néha megnyerik a főnyereményt - legalábbis a nézőkkel ezt hitetik el.

    Sok naiv Pistike meg azt hiszi, hogy ő is megnyerheti, ezért bőszen sms-ezget - egy adásba akár 5-6 db-ot is, mert "szerencsére" van annyi idő, és különben is, a csaj azt mondta, hogy még senki sem telefonált... most biztos, hogy Pistikénk lesz a nyerő, ezért nem rest elővenni a mobilját. A netes cuccok is ilyeneken alapulnak.

    Az itt reklámozott "ingyen pénz, gyorsan és könnyen" ( a másik topicban rajongótábora van... lol) dolgok is biztos megérik... valakinek. De nem annak, aki bedől nekik.