Gaboo#29
Hát sziasztok!!! Nos a vodárol meg az osszestobbitol csak annyit, hogy ot veroik át az embert ahol csak lehet kivétel nélkul! Az egyes szolgáltatok csak pofátlanságukban térnek el egymástol! Most jelenpilamnatba vodás vagyok de és mesélhetnék hogy hogyan vert át!! De erre most nincs energiám! Talán késobb viszont azt is el kell árulnom, hogy voltam már más végnál is és egyik sem voltt jobb! A lényegre visszatérve ami meg a telefon azt kell mondanom, hogy maszekok-nál biztos kaphato lessz joval kedvezobb áron mint a vodánál!! Pl.: rája voltam erosen kattanva az SE s700i-re és kinyomoztam, hol a legolcsobb ! Nos egy maszeknál 99.990.- 6 hónap garival és 60 folot még hitel is van!! A Vodánál 110.000.- + 2 év "rabság" ez nevetséges de a T-mobilnál most lehet keverem a Pannonnal de asszem a T-nél 130.000- a panonnál meg 170.000.- korül van! Asszem ezzel mindent elmondtam! Szal a konzekvencia a kovetkezo:kivátelnélkuk az osszes szolgáltato lehúz és még el is koteleznek 2 évre ha tetszik ha nem.. És függové tesznek! (rosszabbak mint a drog!) mig maszeknál olcsobban veszem és nem leszek kitéve a szolgáltatok kényének kedvének és még emlémával sem lessz elcsúfitva a hun álhitott kedvenc telcsikém!! :) Alivederchi!