• HUmanEmber41st
    #63
    értelme...
    Mivégre van ez a végtelenül bonyolult folyamat ?
    Az anyag mindig is a nyugalmi állapot felé törekszik (entrópia)akkor mégis mire ez a nagy felhajtás? miért nem szűnik meg a sejten belül a kémiai folyamat, ha egyszer már lezajlott? Egyáltalán mitől indul be? Hogyan jött létre a sejt "vezérlő programja?" Csak úgy a véletlenek sorozatával ?
    Igen? És addig "mit csinált" a sejt? Várta, hogy majd csak lesz valami?
    Szóval összeállt egy bonyolult vegyületek keveréke, és egyszer csak véletlenül kialakult a sejtfal, meg hozzá a DNS és már be is indult az élet? Már rögtön neki is állt szaporodni, és megindult az evolúció?? meg a természetes kiválasztódás.. Még a '90-es évek elején volt egy "felfedezés: az olajfalók. Valaki emlékszik rá rajtam kívül?
    Rentgetegen simán bevették, hogy léteznek ilyen lények /merthogy evolúció meg természetes kiválasztódás.../aztán csak a zöldek figyelemfelkeltő akciója volt.. Szóval ezzel arra akartam célozni, hogy annyira benne van a köztudatban a Darwini evolúció, meg ez az Őslevesből alakultunk ki, és majom volt az ősünk,(a tied) hogy nagyon kevesen gondolkodnak el ilyen alapvető paradoxonokon
    Most akkor hogy is van ez ????????????????