shabba#2
Na látod ha tájékozott lennél nem írnál ilyeneket. Mellesleg SG-n negyedévente ugyanígy vannak beszámolók a hazai változásokról is. De csak a te kedvedért itt egy KSH statisztika, ha már ennyire elégedetlen vagy SG-vel.
Mellesleg azért ne írd le a kábelnetet, ha elolvastad volna a fenti cikket akkor láthatnád bizony sok tízmillió háztartásban működik ez az adatátviteli forma és nincs vele semmi gond, egyáltalán nem humbug ha rendesen meg van csinálva. DSL-ből is lehet(sőt csinálnak is) forgalomkorlátos csomagokat árulni ez nem a kábelnet privilégiuma ahogy te próbálod beállítani.
A modemes kapcsolat szintén egy alternatíva, idehaza legfőképp az árazása ami nem megfelelő. Mivel egy régi technológia nem kell csodát várni de amit tud az sokaknak lehet megfelelő akternatíva(pl. amcsiban is van 50 millió körüli DUN tábor akik eddig nem voltak hajlandók váltani pedig az ISP folyamatosan győzködik őket a reklámaikkal.). Én is évekig modemeztem és ki bírtam várni míg bejönnek a weboldalak, nem haltam bele. Az is biztos szélessáv után már nem lenne szerencsés visszaváltani.