SEGÍTSÉG!!
  • legensy
    Cat, még annyit hozzátennék, hogy akinek, mint legensynek, 13 évesen ki kell lépnie általános iskolából, hogy a SAJÁT apjához fillérekért elmenjen dolgozni (és estin fejezte be sulit), hogy a testvéreit eltarthassa, annak nem igazán van lehetősége olyan iskolákat végezni, hogy 140 nettót hordjon haza, se 25 évesen, se 80 évesen.
    nem korfüggő a kereset, hanem családi háttér és egyéb körülmények.
    És még ami kiakasztó az apja abból él, hogy van rengeteg lakása, háza és kiadja őket albérletbe.
    Legensyt 14 évesen, testvéreit kicsi korukban tagadta ki apjuk, az új asszony és közös fiúk miatt. tehát nincs apja neki sem. Ennek ellenére a kisebbek próbálták kérni, hogy csak albérletet adjon ki nekik, de még erre sem volt hajlandó, mert az asszony nem engedi.
    Szóval a nyugis jól fizető álláshoz, kellene minimum család és pénz és lehetőség a tanulásra.
    De mégis elért annyit, hogy összegyújtött annyi pénzt, hogy saját erejéből beüljön az ipariba és mellette meló, és elvégezzen egy szakmát, amiben dolgozik és amiből vállalkozást csinált és minden pénzét befektetve egy nagy munkába a tulajdonos meghalt és úszott a létező összes pénze. Azóta nem tud talpra állni.
    Nincs rá lehetősége.
    Én már talpra álltam egyszer, de újra ki lettem semmizve és betegségem miatt semmi lehetőségem az újrakezdéshez.

És hogy ekkora íráskényszerem van bocsi mindenkitől, de eléggé idegesít, hogy nem kapta meg fizetését, és születésnapos és a torta ott maradt a cukrászdában, amit megrendeltünk... stb...

És csak gondolkodunk, hogy mit együnk, mi lesz, most honnan lesz másik meló, miből fizetjük ki 10-éig az albérletet és a csekkeket és most hogyan tovább....