fapapi#50
ez is egy nezopont de sajat tapasztalat feltettem en mar sok izet es sok bigyot a linuxra amit csak csak fontosnak talaltam vagy hasznalok ugyanezek a programok vannak a win en (ki nem alhatom a jatekprogramokat) is es lass csodat a linuxos gepem junius eleje ota ki sem lett kapcsolva
azota a wint 1x ujratelepitettem hupp ez azert erdekes nem ?
a virusrol meg annyit igen megirjak de tudod mi az erdekes? A nagy vagy akár csak egy atlag szerverek csak azert az apro mozzanatert hasznalnak linuxot mert egy kis pisis hecker nem tud vele mit kezdeni elfelejtettem annak a lapnak a nevet a fene vigye ahol egy linux szerver ki van teve a halora meg van adva a root jelszo is es megsem tudsz benne kart tenni.
eleg rendesen eltertunk a tematol es most ugy latszik mintha linuximado gyepes emberke lenek pek akkor is azt valom hogyha vegre a linux is eljutna egy sokkal felhasznalobaratabb szintre (az uhu mar elege kezd efele torekedni) akor talan kozismertebe lehetne tenni es nem biztos hogy akor mar a win ennyire ertek allo lenne.
UI: persze nincs tokeletes es hibatlan rendszer legyen az win vagy linux valamilyen szintem mindketto egy rakas ......