• Mice
    éppen ezért nem értem miért vannak egyesek oda annyira a moziért

ami szerinted benne van az a composer és a csomó minden

namost a csomó mindenennel eleddig nem találkoztam
    a composerről meg csak annyit, hogy csak akkor használom ha nagyon lusta vagyok mert bár kényelmes, de körülbelül ugyanolyan ocsmány kódot generál az oldalból mint egy word. Betartja a szabványokat az fix, de hogy onnantól a büdös életbe nem fogod többet nem grafikusban editálni az is fix. akkor már inkább a notepad.

extensionhiányban nem cáfolt meg senki márpedig szerintem ezek teszik igazán nagyjá őt és ha csak azt veszem, h nálam 12 fut csak és az extension oldalon van vagy 120 v mennyi (ex has, de 100nál több aszem) és egy csomót még nem is ismerek mert nem volt rá időm

szóval csak azért mert egy installerrel megy fel a levi progi és nem kell hozzá még egy szál installt lefuttatnom h felmenjen a kis madár azért ezt nem nevezném csodának.

ez kicsit olyan mint ha az ms-nél egyszerre lehetne leszedni az excelt és wordot (tehát m2őt individual) és lenne egy telep ami mind2őt felrakná és akkor elmondanád, hogy a wordcsomag milyen kafa mert egy csomó minden benne van s közben uúgy csak 2 progi in 1....