• lammaer
    No, én is leimádkoztam torrentről, kiváncsi voltam rá mit tud a játék. Mindenekelőtt, a töltési idők katasztrófálisak - irta valaki, de azért ennyire lassúra nem számítottam: egy csata betöltése vagy akár csak egy körváltás is hosszú percekig tart (a gépem nem mai gyerek, de 2GB Ram és egy dual proci azért nem olyan rossz). Se a grafika, se a játék összetettsége nem indokolja ezt az irtadlan vontatott játékmenetet.
    Szóval ez igy nekem játszhatatlannak tűnik - de reméljük a patch ezen valahogy javit.

Igazság szerint a körökre osztott rész nekem elég leegyszerűsítettnek tűnik (pl a HoI után kicsit zavar, hogy már eleve predesztinálva van hogy kinek és mikor kell nekimennem), és valahogy a csatákat se találtam különösebben élvezetesnek - valahogy átláthatatlan keszekusza érzésem volt, ahol kb "a küldjünk be mindent a levesbe aztán meglátjuk mi lesz" alapon ment az egész. Nem éreztem azt hogy lehetne taktikázni mint mondjuk a Total Warban.

Tény, nem toltam sokat, de igy első blikkre nem nagyon fogott meg, világháborús RTS tonnaszám van jobb és körökre osztott stratégiában is van jobb, ezért hiába olvasztja össze a kettőt, két közepes játékból nem lesz egy csúcs game.