• Axon
    #702
    Kipróbáltam a War Leaders Clash of Nations (c) The Games Company *MULTI3* verziót.
    Ez a verzió tartalmazza a magyar nyelvű verziót is, így a játékban minden magyar nyelvű.
    Ehhez letöltöttem az 1.3-as patch-et, ami kifejezetten ehhez a verzióhoz készült.
    A normál 1.3-as patch 150 mega méretű, de a magyar verzióhoz egy 390 megás mérteű patch tartozik.
    Ezután leszedtem a War Leaders Clash of Nations (c) The Games Company *MULTI3* verzióhoz tartozó 1.3-as crack-et. (gamecopyworld)

    A játék szépen működik. Sajnos csak egy igen lassú munkahelyi gépen tudtam eddig kipróbálni (AMD3500, 2 GB RAM, ATI X1600, és egy tetű lassú vinyó).
    Töltési idők:
    A földgömb az elején 4 perc alatt töltődött be, a csata képernyő pedig kereken 1 perc alatt. Mondjuk én rögtön támadtam egy német gyalogsággal a francia határnál, és 3 páncéltörő ágyút és néhány gyalogost kellett betöltenie. A csatát természetesen pillanatok alatt elvesztettem, ezután viszont 6 perc alatt hozta be a földgömböt. A vinyó úgy tekert, hogy azt hittem kigyullad. Az is igaz, hogy a firefox el volt indítva egy rakás megnyitott oldallal miközben játszottam (rengeteg memóriát foglalt) és a gépben csak 2 giga a ram, így lehet, hogy kénytelen volt a windows swap-elni, az pedig drasztikusan megnöveli a töltési időket.

    A töltési idők nagyon vinyó függők, mivel milliónyi apró grafikai elemet töltöget, ezért nagyok a töltési idők. Kíváncsi vagyok hogyan muzsikál az otthoni jóval erősebb gépemen, majd megírom.

    A csata előtti desktopra dobás hiba nálam ezzel a verzióval nem jelentkezett.