www.knightonlineworld.com
  • Ivike
    #79
    Sziasztok!
    Biztos hallottatok már róla, de ha nem elmondom hogy lehet ingyen prémiumhoz jutni.
    Első lépésben hozz létre 1, vagy 2 hotmailes címet, hogy ne a saját bejáratott mailcímedre mennyen az a nem kevés spam levél, amiket majd kapni fogysz. Érdemes egyet a paypalnak, egyet a Treasure-nak létrehozni..

    Második lépésben regisztrálnotok kell 2 oldalon.
    Elsőként PyaPal-ra.
    Ennek a segítségével tudsz majd prémiumot venni a KO-ban.
    Itt lényeges lehet, hogy aki nem akar kártyát regisztrálni, vagy nincs kártyája, annak nem muszály megadni, de nem is szükséges. A kártyás résznél egy cancelt kell nyomni és kihagyja ezt a részt.
    Másodikként regisztrálj a TreasureTrooper oldalra, amivel majd a netes pénzt fogod keresni különböző kérdőívek kitöltésével. Általában 0,5-1$-ig kapsz kérdőívenként. A kérdőíveken természetesen nem kell megadni a saját adataidat, sőt nem is fogadják el a legtöbb helyen, mert főleg amcsiknak szólnak. Mindenki keressen magának a neten egy USA pontos címet, és a hozzá tartozó telefonszámot. (pl valamilyen üzletét) Tudok elfogadott kérdőívekről egy listát küldeni, ha felveszed velem a kapcsolatot: MSN [email protected] Ezek segítségével 1 hét alatt napi tíz perc ráfordítással meg tudod keresni a bronz prémiumhoz szükséges ~10$-t.

    Sok szerencsét
    Ivi