Vélemények, érdekességek...
-
Minden hozzászólást várok, esetleg véleményt. Szerintem élvezhetetlen volt annyian voltunk, tömegnyomor, levegő nulla, hulla meleg, stb... ami kell ahhoz hogy egy hatalmas bulit elrontsanak. Én évek óta Tiesto-fan vagyok, de olyan ideges voltam, hogy mire Tiesto jött, talán ha 20-30 percet hallottam abból a mit csinált (addigis lenyomta egyik mostani kedvencem: Ridgewalkers Feat. El - Find (Andy Moor Remix) és azután eljöttem, mert meg se tudtam moccanni. Mellesleg ezt azoknak a fontoskodó népeknek köszönhetjük, akik a rádióban meghallanak egy Tiesto-számot, vagy látták az olimpián, vagy csak tömegeffektus alapján (ha ő aztmondja jó, akkor én is megyek, mert akkor biztos jó) eljöttek ebbe a buliba. Senkit nem akarok bántani mindenkinek szíve-joga bulizni, de szerintem az emberek 25-35%-a azt se tudta ki az a Tiesto, de legalábbis a buli előtti 2-3 hétbe okosodott hirtelen Tiesto-fanná! Akire nem tartozik, az ne vegye fel természetesen. Szóval a véleményem az, hogy ezt a csodás kis bulit nagyon elbaszták a pénzhajhász szervezők ahelyett, hogy meghatározott számú jegyet adtak volna el. Na üdv mindenki, most egyelőre ennyi.