Spanyol foci szerelmeseinek
  • fernando torres
    #361
    Fernando Torrest a Real Madrid is vinné

    Az Atletico Madrid és a spanyol nemzeti válogatott támadóját, Fernando Torrest ismét kapcsolatba hozták a Real Madriddal.
    A fiatal csatár ugyan már többször elmondta, hogy semmi pénzért nem igazolna a városi riválishoz, a „blancók" mindenképpen le szeretnék igazolni.

    A „Királyi Gárda" már többször is érdeklődött Torres iránt, ő azonban rendre visszautasította az ajánlatokat. Mint ismeretes, a Real Madridnak Gómez-Montejano személyében csak ideiglenes elnöke van, s július 2-án választják meg az új presidentét.

    "Mindig jó, ha rám fókuszálnak, de most inkább Spanyolországra szeretnék koncentrálni, nem pedig magamra. Spanyolország az egyetlen dolog ami számít nekem." -mondta Fernando Torres. "A Real Madrid egy nagy klub, és úgy tűnik, érdeklődnek irántam. A Világbajnokság után meglátjuk." -nyilatkozta, a VB-n eddig három gólnál járó csatár.

    A Real Madrid mellett egyébiránt az AC Milan csapata is szóba került, mint érdeklődő, ha azonban valaki le szeretné igazolni a remek támadót, 40 millió eurót kellene fizetnie érte. E két óriásklub mellett a Manchester United és az Arsenal is szívesen tudná soraiban Torrest.