Laci#15
"Én láttam már jópárat csontra fagyni, nemhogy nem driver hibától (ami ugye kernel módban fut) hanem teljesen egyszerű mezei programoktól!"
O ezt eddig miért nem írtad?:) Érdekes az xp-re meg azt írod sose fagyott... Pedig abból meg én láttam sokat csontra fagyni és vitte is magával az egész rendszert. Mezei progik? Mégis milyenek azok a mezei programok? Sok Macet láttál egyszerre ugyanazon programmal?:))
"mac rendszer még olyan multitasking "technológiát" - kb. 10-15 éve elavultat"
Jujj a multitaskingot inkább hagyjuk a windóz (főleg a pécé) szemszögéből, azt sem lehet éppen preemptívnek nevezni, csakhát ugye az senkit nem érdekel, hogy a taskok között iszonyatos időpazarlás folyik a jóöreg winnél a saját memóriarezidens alkalmazásai miatt is, dehát az elv alapján rá lehet húzni hogy ez pedig preemptív. Hát megnézem mikor okoz ennyi problémát akár két program futtatása egy Apple-nél...
" és persze ezred annyian sem keresik benne.."
Ó hát persze...Nem tudom miért lenne ez így... Mégegyszer mondom, van ahol elterjedt. Ott már túl vannak a pécé színvonalon ilyen téren...
"Amerikában talán elérheti a 10%-ot az Apple piaci részesedése, máshol 1-2%."
Aha igen azért lehet mindenhol Mac-et látni arrafelé, meg azért nyomják az iPodot is annyira, meg azért nagyobb ott a szoftverellátottsága is...