• NEXUS6
    #11
    Háj arty!

    Ha nem akarsz forradalmat kirobbantani, akkor szerintem Kínában még kevesebbet szaroznak az üzleteddel,mint Nyugatiában. Épp erről szól a cikk is, ott ugye 100 000 számra árulja az utcán mindenki azt a portékát amit jónak lát, függetlenül attól, hogy bizonyos jogi dolgok mit is momndanak a szerzői jogról miegymásról.

    Nyugaton, meg leírod, hogy tenorista, meg oszt már binláben, esetleg otthoni használatra másolsz egy pár száz ezer forintot érő 3dstúdiót, egy ofiszt, meg még valami dizájnosabb cad-et, aztán már ülsz is az előzetesben -hozzá teszem ekkor károkozás jogi értelemben nem történt, csak jogsértés!!!!.
    A tenoristázás miatt meg kapsz egy ingyen járatot a festői Kubába egy Guano and matatató nevű szállódába, amit a nyugalmad biztosítása érdekében az amerókai Bús képű elnök kutyákkal őrizet és biztosít hogy semmilyen jogi hercehurcával nem fog zavargatni.
    Az őrző védő szolgálat által szervezett esztrád műsorokról akkor még nem is beszéltem: kutyás pipsó főszerepben veled etc.

    "és az emberi jogok ?

    az álszent világ, meg megy ezekhez a komcsi diktátorokhoz olimpiázni. pénz beszél, az elnyomott kis kinai meg le van sz*rva :)"

    Az emberi jogok/kisemberek azok télleg mindenhol levannak