• Raulblanco7
    igen, kevesen játszanak, mert nagyon nehéz, sokaknak a pve advanced is meghaladja a szintjét.
    én simán kilövöm a fedes engimmel a magyarok többségét egy cruiserben pvp-ben, de kedden egy elite pvp-s úgy szétkapott hogy öröm volt nézni, persze erre számítottam mikor kihívtam, hogy nézzük mire megy ellened a főkarim, de azért vicces volt hogy 3-ból 2x az első sorozattal robbantam. a 2. meccsben bírtam kb 1-2 percig... na majd ha a tacom meglesz, azt is szétlövetem vele :)

szóval, visszatérve, igen, a romulan cloack 5 boffal felerősítve tényleg nem rossz, de pve alatt nem fogsz állandóan cloack - decloackolni, hogy emiatt most mindenképpen csak romulánt szabad csinálni, 2x használod egy stf alatt, abból az egyik a kezdés amikor amúgy is mindenki alfa omega mindent elhasznál is nagy a sebzés.

Ez a játék még mindig a federől szól, a devek is azokkal foglalkoznak a legtöbbet, feddel érdemes játszani, de a romulán fed még azért pár fokkal jobb mint egy klingon. amíg pedig valaki itt a 10k sebzést sem éri el, addig holtmindegy neki, hogy van-e romulán battle cloackja vagy nincs, az is inkább a pvp-re kell és ott hasznosabb, nem pve-re.