• Raulblanco7
    #8220
    Gunji, tegnap például research & development mini-packokat vettem 2 - 2,2m /db, több alkalommal, kezdésnek egy keveset, 20-30db-ot, aztán mivel megérte, kicsit többet, túlzásba azért nem vittem, olyan 100db-ot. Kinyitod, mindent kipakolsz EX-re, nekem kb 150 millió ec profit lett. Persze figyelni kell az árakat, megéri-e, de tegnap erősen plusszos volt, nem biztos, hogy ma is az lesz még.

    Delta box 2x is nullában volt 50db-os nyitogatással, annyi mini pack esett hogy azoknak a kinyitása és eladása visszahozta az egész nyitogatás költségét... persze ez is random, a tegnap 3. adag már alig adott és így bukós lett, de persze azt nem is profit miatt nyitom (hülye az aki profit reményében nyit boxot, jobb esetben csak naív), hanem szórakozás. Delta boxból már ha jól számolom 511db-ot nyitottam, de mostmár azért is nyitok egy 4.-et is, kerüljön bármennyi kulcsba :)

    Az EC szerzés könnyű, nem véletlen, hogy 500 kulcs, 1,1 milliárd ec elszórakozása után is több ec-m van mint volt, mert közben iszonyat könnyen lehet ec-t szerezni, csak nyitott szem kell hozzá, ahogy Minomian vagy hogy írja a nevét nevű srác is, eltapsolt 1,7 milliárd ec-t hajókra, mert annyit keresett a tech gyártással. Csak egy kis rálátás, semmi más nem kell hozzá.