-
gunji #8083 Nézd, nekem ebből van bevételem. Próbálkoztam sok mindennel, leírom megint: XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- lock box: nyitottam jó százat, ezek nagy része a kulcs árának 10-15%-át adták vissza (egy kivétel volt, amikor bejött a xindi box, akkor esett jobb cucc is, de annak értéke se érte el a kulcsok értékének felét, más kérdés, hogy volt item, amit sikerült nagyon jó áron eladni, de az csak évi egyszeri mázli volt);
- polarized weapon box: 60-70% jött vissza, abbahagytam;
- contraband -> kulcs: na, ez az egy, ami bevált, de már veszteséges, így nem csinálom;
- r&d pack (fejből nem tudom a nevét, de csak 3-4 féle nyersanyagot ad): 30-80%-os megtérülés volt mikor elkezdtem, két nap múlva még jobban lement az ára, nem érte meg, abbahagytam;
- research & development pack: felírtam mi esett belőlük, szintén 40-60%-os megtérüléssel, van amit sikerült eladni, van amit nem, összességében ez is veszteséges volt;
- doffos konzolok: ritkán esik olyan, ami elmenne a piacon, legjobbam egy mk 11-es warp drive volt, de az is csak egy millióért kelt el, hiába veszek olyan lila doffokat, amiknek megfelelő traitjük van; alacsonyabb szinten meg nagy arányban jön disaster;
- upgrade: belevágtam, amikor még üres volt a piac és jó lehetőségnek tűnt, crtdx3-es dhc, accx3-as beam, quantum torpedo, ritka eng és általános tac konzol, pár napig egy-két ajánlat volt kinn, azóta meg lenyomták az árakat; ebben 60 millióm áll cuccokban;
- craft: teljesen random mi jön ki belőle, mind színre, mind módosítókra, kis tőkével nem éri meg.
Ezeken kívül mivel lehet még EC-t keresni? Csak a 'kukázás' marad meg a farmolós foundys küldetések.
A lootból a párezres cuccok, a ship device-ok, ezek pakkjait százezrekét is el lehet adni. A commoditiest miért discardolnám, ha egy óra múlva vagy holnap kellene egy doff-os misszióhoz? A kaját is néha el tudom passzolni fél-egy millióért. Nekem ez vált be, két-három karakternél 5-10 millió jött már össze belőle.
A szintezéshez azért használok inkább fehér konzolt, mert az (1) olcsóbb, főleg lootból, (2) szabadon küldhető karakterek között, (3) nem kell se várni a craftolásra, se szívni vele. Egyszerűbb így. Soha az életben nem fog olyan módosítót dobni, amilyet szeretnék. A próbálkozásra sem időm, sem türelmem, amikor inkább a karaktert húznám fel. Ha meg valami jó még is kisülne, akkor két óra játék után dobhatom is ki, ha túlléptem a rank-ot. Nem éri meg.