• [NST]Cifu
    #636
    Na de ki az, aki napi 3-10 órát ülne gép előtt azért, hogy egy virtuális hajó gépházának sarkában egy virtuális számítógép energiacsíkjait állítgassa (lsd. elit force)?

    Ha kellően jól van megcsinálva, megfelelő minigame-ként, akkor szerintem sokan. Egy healer mit csinál a WoW-ban szerinted? A fightok nagy részén előtte volt egy csomó zöld csík (vagy kocka, ha Grid-et használ) és azokra kattintgat, ha elkezdenek lefele csökkenni. A pala tankhealernek még jobb dolga volt a klasszikus WoW-ban - egyetlen gombot kellett ütemesen nyomogatnia. Ha innen nézzük, rém primitív és nevetséges, ha onnan, akkor mégis hányan és hányan csinálták/csinálják?

    A grafika pedig szerintem jobb, mint ha realisztikus lenne, így nagyobb közönséghez fog eljutni a játék.

    Élő példa ennek ellenkezőjére az EVE. Van classic grafikai motor akinek gyenge a gépe, és van premium grafika, akinek elég erős gépe van. Amúgy ott van az Age of Conan másik ellenpéldának. Iszonyú gépigénye volt, mégis több, mint 1 millió példányt adtak el belőle az első hónapban, és sokan csak amiatt bővítették a gépüket (az más kérdés, hogy a content tartalma miatt bukott a játéka, mert ami grafika kész volt a játékban, az ütött, mint az ipari áram...).