-
"Valóban zent nem lehet átadni,de ha kiskarival szedsz össze elég zent vehetsz zenből T6 ship upgrade,karakter upgrade,boff upgrade tokent és átadhatod. Sőt van a store-ban t6 gift csomag,nem tudom mi a neve fejből,három darab t6 gift kupon van benne."
Persze, vilagos, de upgrade tokenem van mindig legalabb 3 darab phoenix tokenekbol, ha esetleg jonne egy uj hajo es megtetszene (lasd legutobb a shangrillat). Boff meg karakter upgrade hasznos, de nem latom ertelmet, az en kazuar jatekombol nem hianyoznak ezek az extrak. Ha komolyan vennem a dolgot es komoly patikamerlegen kisakkozott buildekre mennek ra, vagy mindent maxolni akarnek a boff reszlegen is, akkor lehet, hogy lenne ertelme, de nem ez a helyzet.
T6 kupont meg mar nem tudom mire kolteni, ket kezzel szorja a jatek eventek meg giveawayok soran, plusz toled is kaptam mar nem egyet, igy nagyjabol minden hajo megvan, ami erdekelt vagy tetszett, vagy a skinje/konzolja kellett, igy amit zenbol vehettem az pipa. Ami meg kellene (razer) az meg nem zenes, hanem lootboxos, sajnos. Illetve a szaros 10th bundle mindig akkor elerheto, amikor pont elotte par hettel koltottem a zenbol igy most sem tudtam behuzni. Itt pl jol jonne, ha at tudnam adni a tobbi accrol a zent, mert akkor mar regen meglenne a klasszikus csomag.
Az egyetlen ertelme a T6 tokennek most, hogy keresek valami 5-3as klingon hajot az orionjaimnak, olyat, ami jol is nez ki es nem fedes, mert picit hulyen veszi ki magat, hogy fedes hajo desinggal furikazik mindegyik (meg ha at is pingaltam azokat zoldre es vorosre)
Fleet modul sem nagyon mozgat mar meg, repubol megvan minden karakternek az a mennyisegu modul, ami esetleg kellhet, ha vennek flottas hajot.
Regi webes giveawayokbol volt egy rakas elite service packom, azt is tudnam hasznalni ha atadhato lenne, mert az elfogyott es lenne par frissen felhuzott karakter, aki tudna hasznalni (mert a lifetime dupla slot sem eleg, sosem) :)
Na mindegy, nem panaszkodni akarok, boven jol elvagyok, csak mondom, orommel lattam ma reggel, hogy a lobis cuccok nagy resze atadhato, vegig azt hittem, hogy nem, es emiatt nem is foglalkoztam ezzel a kinalattal (csak a phaser cannonokat huzom be karakterenkent ha lobi akcio van, mert nalam az az ultimate ground fegyver, fajtol, classtol fuggetlenul)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.31. 12:38:30