Egyelore a credit limitet vittem fel a 15 misirol, hogy ne legyen gond, illetve par kulcsot vettem, de persze lof.szt sem adott :).
Az elite captain tokenben is gondolkodom, de ott bajban vagyok, mert egyszer annyi zen nincs egyelore se a bankos se az epices accon, masodszor a fo accom osszes kapitanyat szeretem, nem tudnam eldonteni hirtelen, ki kapja meg :D (a fo karakternek mar megvan, vmelyik giveawaybol).
Ugyhogy egyelore sok haszna nincs, csak gyujtogetem.
"Sajat hasznalatra" nem koltok se a bankos se az epices accnal, az ingyen kapott T6-os promo tokenbol van mar mindegyiknek Lexije, plusz a tavalyi kampanybol jott tokenbol van most shangrillaja is, ez a ketto meg boven eleg.
A temporal recruitot varom, mert akkor gyorsan krealok meg 2-2 karaktert ezekre az accokra, igy azokat felszintezve meglesz az account szintu T6-X2 a ket hajo valamelyikere es csak 1-1 upgrade tokent kell majd szereznem hozza giveawaybol. (elso karakter felviszi a recruit rewardbol T6-X-re, a masodik karakter rewardjahoz hozzarakva 1 tokent meglesz a X2, az meg boven eleg lesz grindelos karakternek)
Elite service tokent akartam eloszor, az valami zsenialis talalmany, de nem mertem kattintani ra a zen storeban, mert attol felek, hogy az nem atadhato (nem lattam sosem exen sem), ha jol emlekszem csak akkor, ha mar maxos karakterrel veszem meg, az meg ugyebar eselytelen egyelore.