• PiszkosFred
    Gyors kerdes: megeri csinalni egy bankos flottat? Utanaolvas(gat)tam es ha jol ertem, akkor olyan 10m koruli osszegbol lehet unlockolni az osszes bank tabot es oda aztan lehet minden nem char/acc bound cuccot rakni, tokeneket, "egyszer meg jo lesz" felszerelest, materialokat, akarmit. Jol ertem, kvazi csak ennyi es nem kell mas hozza, nincs mas kovetelmeny a bank slotokhoz? A tobbi fejlesztesi lehetoseg nem erdekel, ez csak a lomok menedzselesere lenne. Szinte minden mmoban van sajat bankos guildem, megerett az ido, hogy itt is legyen valami rendszer a kaoszban. Lifetimer meg elite service pakkok ide vagy oda, egyszeruen elveszek a sok karakter kozott, mert hiaba van sok sajat helyem, ha az account bankom kicsi, addon meg nincs, ahol kovethetnem, hogy kinel mi van (lasd a tobbi mmot, ahol vagy addon segit, vagy az account bankban kvazi elfer "minden").

Segitettem mar random, de kedvesen erre felkero embernek, hogy meglegyen az 5 fos partyja a krealashoz, de ott azonnal ki is leptem utana, illetve ahol tag vagyok, ott meg fullos minden :)

Az oke, hogy kell 5 karakter, zenes tranzakcioval, meg huszonpar ora jatekkal, stb., az aranylag korrektul le van irva a neten, de a flotta mukodese mar kevesbe.