Tenyleg lassu, de azert az elmult egy hetben eladtam kb 400-450 Zen-nyi dilit a fo meg az alt accountokon - bar meg mindig ki van listazva vagy 3000-nyi, amit sosem fog senki elvinni, legalabbis nem most.
De, nem merem kivenni oket es egy osszegben berakni, mert ugy latom, hogy a fifo elv alapjan csak magammal tolok ki, ha resetelem a listazas datumat.
Az elmult masfel evben volt valamikor egy olyan egyhetes idoszak (nem tudom mar mikor, bar a logban vissza lehetne nezni, csak hosszu ido), amikor kurva sok zen volt a piacon napokig. Hirtelen az osszes account osszes dilije elment ugy, hogy folyamatosan volt 20-30k zen a kinalatban, szinte allandoan elerheto volt, en meg hirtelen nem is tudtam mar mit finomitani, ugy lenullazta az osszes karakter keszletet (akkor meg nem volt tobb acc, sot, karakterbol is csak 1-2 volt aktiv es naluk halmozodott fel a dili, igy alig vartam, hogy legalabb veluk a napi 8000-et at tudjam valtani 15-16 zenre).
Abban bizok, hogy a Holiday szezonban hatha a fejlesztok megszorjak picit a piacot, mert tuti nem ember volt az, aki ennyi zent valtott at dilire.