Felreerted, nem a traittel van gond, az idovel meglesz.
Most az eventek alatt szintezgetem az altokat is, hadd legyen mindenki 65-os, es van, akinek A hajot, van akinek B hajot, van akinek C hajot hivok le az event rewardok vagy zenes hajok kozul, aztan van, hogy nem jon, be, megprobalom egy masikkal.
Es amikor uj hajora valtok, akkor az elso alkalommal megint kezdodik ez a szamomra nagyon unalmas es idegesito dolog, hogy megint mindenkit posztokba rakni, majd skilleket valogatni, majd az urben az actionbaron megint az 20+ skillt kirakni a megfelelo helyre, a nem hasznaltakat elrejteni valahol a 8-10 barra, mert a nyomorult jatek visszarakja az ures helyekre a kovetkezo loginnal, stbstb. Na ez az, amitol elmegy az eletkedvem is :)
Erre lenne jo valamifele export-import lehetoseg, meg ha nincs is ket azonos kiosztasu hajo, de ha csak a fele skillt automatikusan kirakna a megfelelo helyre, mar orulnek.
Nyilvan ez csak az en hulyesegem, lustasagom es turelmetlensegem, mert kb 5 perces munka es abba meg az is belefer, hogy vegyek skill bookot (vagymit) ha az adott boffnak nincs meg az a skillje, amit akarok - csak hat na, neha annyira korulmenyes ez... :)
Aztan ha egy hajoval kesz vagyok es elmentem a kiosztast/loadoutot, onnantol persze nincs gond. (amig egy ujabb hajot ki nem akarok probalni)