• Plata
    Ma két fura dolgot láttam endevorozás közben.
    Első hogy ground küldi miatt elmentem home küldire,a klingon recruit karimnak a küldi ott áll ahol a ground harc jön,így mindig vele csinálom.
    Le transzportáltunk a hurkák közé hogy harcoljunk,az első szoba után ahol a földön van két sugárzó szarság amivel a ground heal vagy ground pajzs küldiket csinálom,mentünk a folyosón tovább és szembe jött a hurkákkal egy ellenséges 65 szinttel nagyobb jackal mastiff. :O
    Hogy a bánatos francba került oda gőzöm sincs.Hurka ellenséggel kell harcolni egy szutyok épületben erre oda kerül egy ilyen jószág.Persze nagyon megsem sebeztük de nem támadott viszont ellenséges volt és elrohant a francba.Mivel meg lett a sebzés így el is húztam onnan nem kerestem meg a kutyát.
    Második endevor küldi phaser sebzés űrben.
    Fed-es engi karival mentem ISA-ra,ahogy lelőttük a bal oldali generátort a hajóm meg kergült,valami veszett gyorsan kezdett repkedni,TFO végig úgy be volt gyorsulva mintha nem lettem volna combatban és full impulse-al menne a hajó.Komolyan gondot okozott hogy ne repüljek el a picsába és bent maradjak a pályán. XD
    Legendary MW heavy cruiser-el voltam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.14. 09:37:09