-
Akkor biztos velem van a baj, hogy kb szokoevben egyszer lo csak ram, azt is akkor max, ha mindenkit lelott maga korul, mikozben 11.5k DPS-t tolok az arcaba.
Akkor meg szepen kimegyek 10km fole es annyi. Aztan mikor jonnek a tobbiek visszamegyek mikor ralockolt valakire es ugyanugy folytatom a sebzest es a vegen pedig feljon nagyon sokszor a 1st place ablakocska, ha nem eliten jatszok.
Ugyanez a helyzet a gombokkel, ha valaki belelo akkor azt kezdi el loni, ha csak nem kerulsz nagyon kozel hozza.
Vagy ha AoE vagy egyeb tobb targetet sebzo lovesnel. (Ezert is szoktam, ha kis sebzesu halyok vannak a teamben csak olyankor hasznalni oket, amikor mar keves HPjuk van, mert akkor lesz eleg ido megsemmisiteni oket nagyobb sebzes benyalasa nelkul.)
Tudok is jo peldat erre mondani Torpedo spread utan, ami ugye ha fent van a shield nem nagyon sebez belelottem a gombokbe, utana onnantol kezdve mindenki, engem lott es hiaba lotte mas le kb 10%-ra vegig engem lott a gomb az osszes 0 threaddel. Es itt megjegyeznem hogy kozben en egy masik gombott lottem nem azt amit 10%-ra lottek, tehat nem csak az befolyasolja, azt hogy kire lonek, hogy ki es mennyi dmg-t tolt belejuk.
A lenyeg ha te losz bele eloszor akkor tuti teged is fog loni. Meg akkor is, ha belelottel es pont olyan fazisban van, hogy kering es kimegy a rangebol emergency speedjet amikor hasznalja. De amikor visszajon lotavolba teged kezd el loni, mert te lottel bele eloszor.
Azt is megfigyeltem, hogy ket esetben kezd el loni mas targetet altalaban, a mar megemlitett tul kozel vagy hozza, vagy ha kiment 10km-rol (tehat az eredeti target 10km szelehez vagy moge kerult) vagy kozben valaki mas a kozelebol tul lovi az original sebzes tobbszoroset, amikor mar nem tudja targetelni az eredeti targetet)
Es ezert valt.
Siman kitapasztaltam ezt es ugy van ahogy mondom, egyedul a kristalynal nem jon be ez a taktika mert az mindenkire lovi a sugarnyalabot random.
Csak mondom probald ki az elite-ben az infected vegen, vigyel egy damage dealer hajot es ha lelottetek mindent es csak a takt kocka maradt. Maradj tavol addig a pillanatig amig el nem kezdik loni.
Ha ez megvolt menj a 10km-en beluli tavolsagra valahova 9.5 es 10km koze pozicionalva.
Te is kezdd el loni es ami a csovon kfer adj neki, es mikozben csokkenti vagy noveli a tavolsagot a Q,E gombokkal pozicionalj mindig.
Nem kell full speed csak max egy vonasnyi, ertelemszeruen a tolatasnal nem lenyeges, mert ha nem full impuseval tolod addig az is kis sebesseggel tortenik.
Igy a kocka ha azon a tavolsagon maradsz egyaltalan nem fog rad loni. Sot meg altalaban meg 8.5 km-ig se szokod radizgulni.