En csak addig hasznalok torpedokat jelenleg, amig az endeavorban olyan feladatot kapok (kinetic sebzest az urben), igy nem en vagyok az embered :) Egyszer majd, ha jobban atlatom, mert bar potencialt latok benne, ahogy a cannon buildekben is, de most nem aktualis a kiprobalasa, majd egyszer. Lehet, hogy az uj karakterekkel.
Ami a jatekot illeti, reggel meg ment a Voth, 1400-nel fejeztem be, 700+700, behuztam gyorsan, ha mar engedik.
A mai eventeket at kell nyalaznom, mert ha jol ertem, akkor itt parhuzamosan lesz 2-3 darab is. De azert rakerdezek:
Ha jol ertettem, a First Contact eseteben van napi 3 valaszthato valami, amit le kell nyomni es jon 1 progress. Vagyis egy gyors First contact-os TFO/raketaepites (vagymi?) meg a harmadik valaszthato tevekenyseg kozul az egyik/valamelyik, es kesz is, pipa aznapra?
A Deltashoz meg 28 nap alatt kell/erdemes eljutni 3 karakterrel addig, hogy megkapom ezt a Tessarac eszkozt, de onnantol mar raerek csinalni a tobbit, vagy a tobbi feladatot is ebben a 28 napban kell letudni?