-
Igen, azokat az utmutatokat es wiki oldalakat, plusz a jatekbeli figyelmezteteseket mar atneztem. Nagyjabol tiszta, hogy mi a szitu a flottas es a bolti hajokkal, mihez mi kell, mi account szintu unlock es mi az, ami csak diszkontot ad mas karakternek, stb. Zenbol megtudom venni oket kvazi azonnal, de ha nem muszaj, most nem koltok ra se 50-60 eurot.
Most megprobalok egy flotta hajonyi cuccot osszeszedni, jo lesz celnak, kihivasnak a jatekban.
A Fleet Credits mar megvan (tegnap, ahogy behivtal, utana a flottaban par felajanlast megcsinaltam es abbol lett 50k, az eleg kettore is, de szedek meg hozza).
A provi resze is megvan, nem tudom hogyan, de az volt alapbol a bankomban tobb szaz.
A flotta modulok dragak (500 Zen darabja vagy baszott sok EC az AH-ban), igy azokat szepen lassan kiszedem repubol - ugyis le akarom tolni az osszes sztori kuldetest, kozben csinalom az eventeket, a tfo es patrol dailykat, a szokasos mokuskerek stb.
Tobb honapig fog tartani, de nem sietek, ahhoz kepest annyira nem veszes. (plusz a munkahelyi gepemen is fut, igy napkozben is be tudok lepni es ha kell, belerakni 1-2 oracskat)
Aztan ha megvan minden forras, akkor majd atgondolom, hogyan tovabb es milyen hajot vegyek, addig marad a T5-U Defiant a 61-es tokenbol es a T5-os Assault Cruiser.
Tegnap pl elkezdtem rulettezni a Club wear es a "napszemuveg" skin miatt, hiaba na, a prioritasok :D Elobbiehez azt hittem 25k kell, aztan kiderult, hogy egy nullaval elszamoltam es 250k. De, meglesz az is hamar, a regi karakterrel is emlekszem, hogy par ora alatt osszejott - bar lehet, valami event volt akkor, mert emlekszem, hogy volt lovoldozes is a rulett asztal korul.
Es vegul, de nem utolsosorban: koszonom a cuccokat tegnap, pont a Sunrisebol szedtem ki phaser beamet igy megvan az a 3-as szett is, igy a te cuccaiddal meg a szettekkel mar kezd alakulni a hajo, nem nagy durranas, de mar a sztorikban nem lesz gond, a bugos skalazodas miatt sem.